S’amplia el magatzem del Banc dels Aliments
Mercabarna ha condicionat un nou espai on els voluntaris seleccionen els productes que donen les empreses del polígon alimentari.
Mercabarna ha condicionat un nou espai on els voluntaris seleccionen els productes que donen les empreses del polígon alimentari.
En aquest nou apartat hi trobareu tota la informació econòmica i d'organització interna de Mercabarna.
L’empresa guardonada amb el primer premi ‘Mercabarna Innova’ va presentar les barretes Born GO, les úniques del mercat elaborades 100% amb fruita.
L’APP Naturchef és la proposta innovadora de la companyia Laumont, una eina perquè els restauradors puguin saber quina és l’oferta disponible de bolets i trufes.
Les dues darreres iniciatives del 2015 van ser la Marató de TV3 i el taller d’arquitectura Construint la Sala.
Aquesta modalitat de formació professional preveu que els centres educatius i les empreses col·laborin estretament per adaptar el procés d'aprenentatge a les necessitats del mercat laboral.
Les imatges s’han seleccionat a través d’un concurs fotogràfic, en el qual han participat més de vint escoles catalanes amb gairebé un centenar de propostes. La guanyadora ha estat “Tant de gust senyor bolet”, del Col·legi Badalonès, que ens acompanyarà durant el mes de febrer.
El nou president del Consell d’Administració és Agustí Colom, regidor d’Ocupació, Empresa i Turisme de l’Ajuntament de Barcelona.
El passat 1 de desembre va tenir lloc la jornada "Peixos dels nostres mars: més a prop, més fresc" organitzada per Mercabarna, a través de l'Associació Clúster Alimentari de Barcelona, i el Clúster Acuiplus. L'esdeveniment es va emmarcar en la commemoració del Dia de l'Aqüicultura.
L'Observatori de Tendències va presentar l’estudi durant la jornada "El comprador ètnic: noves tendències de venda", que va tenir lloc el 2 de desembre.