L'Acadèmia Catalana de Gastronomia premia a l'ASSOCOME
Els Premis Nacionals de Gastronomia reconeixen la dedicació de les empreses de Mercabarna, especialment durant els primers mesos d'estat d'alarma.
Els Premis Nacionals de Gastronomia reconeixen la dedicació de les empreses de Mercabarna, especialment durant els primers mesos d'estat d'alarma.
El nou centre està gestionat per Suara Cooperativa i obrirà les seves portes a partir d'aquest setembre
Durant tot el mes d’agost, el magatzem obrirà dilluns, dimecres i divendres de 8 a 15h.
Malgrat la crisi de la Covid-19 han dut a terme els seus projectes per a no malbaratar, crear feina i ajudar als més vulnerables.
Del 5 al 7 de juliol, docents, investigadors i professionals del més alt nivell es van trobar a Mercabarna per parlar sobre les tendències i els principals reptes del sector agroalimentari.
S’hi poden presentar projectes que millorin qualsevol part de la cadena de valor i que impulsin sistemes agroalimentaris sostenibles, inclusius, resilients, segurs i diversificats.
El mural té gairebé 300m2 i es troba a la façana posterior del mercat bio.
La segona jornada de la Universitat d'Estiu de Mercabarna ha tractat sobre "L'alimentació sostenible com una oportunitat econòmica per al comerç de proximitat i l'agricultura local".
3a Jornada de la Universitat d’Estiu de Mercabarna, centrada en l’alimentació sostenible.
Durant aquesta primera jornada tots els ponents han coincidit en què per aconseguir un sistema alimentari més sostenible cal que tots els agents de la cadena alimentària treballin de forma conjunta i coordinada, amb el suport de les administracions i la societat.