Entrevista amb Roc Viñas, tercer premi del programa INNOFOOD
Roc Viñas. És CEO de Citring, una start-up que ha creat una espremedora d'alta velocitat.
Roc Viñas. És CEO de Citring, una start-up que ha creat una espremedora d'alta velocitat.
Marc Coloma. És el CEO de Foods For Tomorrow, que han creat una proteïna vegetal fàcil de cuinar.
Vytaute Staponkute. És la CEO de Cuits & Beans, una gamma de llegums frescos i ecològics
Mercabarna i l'Obra Social "la Caixa" han signat un conveni de col·laboració per fomentar la inserció laboral de persones en risc d'exclusió social.
Ángel Máñez és el nou president del Gremi de Majoristes del Mercat Central del Peix de Mercabarna (GMP).
Les dues entitats han signat un acord de col·laboració per aprofundir en el coneixement dels aliments no elaborats.
Del 2 al 6 de juliol se celebrarà la primera edició de la Universitat d'Estiu de Mercabarna, que girarà al voltant de la sostenibilitat a la cadena agroalimentària.
Les persones interessades s'encarregaran de la rebuda i triatge dels productes i de la relació amb les entitats socials.
Innofood es un programa dissenyat per Mercabarna i Barcelona Activa amb l'objectiu de donar suport a la creació de noves empreses que presenten innovacions en qualsevol fase de la cadena de valor.
Les empreses del recinte poden presentar els seus projectes innovadors de l'1 de juny fins al 14 de setembre.