“Espanya ha perdut la Dieta Mediterrània”
Avui s’ha inaugurat la 1a Universitat d’Estiu de Mercabarna, centrada en La sostenibilitat a la cadena agroalimentària
Sota el lema 'La sostenibilitat a la cadena agroalimentària', els diferents ponents han tractat sobre les tendències i els principals reptes del sector agroalimentari. La trobada, que compta amb la col·laboració de l'Escola Superior d'Agricultura de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya (ESAB-UPC) i d'AECOC (Associació d'empreses del gran consum), ha reunit un centenar de professionals i estudiants del sector agroalimentari. Els ponents són docents, investigadors i professionals del més alt nivell, que representen els diferents graons de la cadena alimentària.
- Descarrega la nota de premsa (PDF 382,38 Kb)
- Agustí Colom inaugura la Universitat d'Estiu de Mercabarna (JPG 723,09 Kb)
- Xavier Cros. Responsable de la plataforma d'estudi del comprador "SHOPPERVIEW" d'AECOC (JPG 782,29 Kb)
- Arturo Angulo. Director d'Associacions i Relacions Institucionals de FAO (JPG 886,65 Kb)
- Blanca Tiliger, Eco-innovation strategist (JPG 715,02 Kb)