El client del restaurant vol aliments saludables, sostenibilitat i sorpreses
Mercabarna es converteix en l'observatori de les tendències de la restauració a Barcelona
Les IV jornades sobre 'Nous Conceptes de Restauració', coorganitzades pel Clúster Alimentari de Barcelona, ANTA (Associació d'empreses per al foment de les noves tecnologies en l'alimentació fora de la llar) i Mercabarna, van reunir a més de 150 professionals, entre directius d'empreses de restauració de Barcelona i empresaris majoristes de Mercabarna.
- Descarrega la nota de premsa (PDF 112,61 Kb)
- Foto 1: D'esquerra a dreta, el director general de Mercabarna, Josep Tejedo, i el vicepresident executiu d'ANTA, Mario Cañizal (JPG 339,36 Kb)
- Foto 2: D'esquerra a dreta, el director de Gastrofira, Eduard Ávila i el director Àrea Corporativa AN GRUP (JPG 366,33 Kb)
- Foto 3: D'esquerra a dreta, el director del Grupo Cafetín, Sergio Gil; agricultor associat als restaurants Somorrostro i Revelot, Nacho Pérez i director del restaurant Plats, Xavier Llanos (JPG 344,83 Kb)