Sprint final per a la 6a Cursa Mercabarna

Octubre 2024

Encara hi ha disponibles els darrers dorsals per a la cursa, que se celebrarà el diumenge 13 d'octubre. 

Ja queda menys per al gran dia. El 13 d’octubre tindrà lloc la sisena edició de la Cursa Mercabarna, que obrirà la Unitat Alimentària a la ciutadania. Els runners podran escollir entre les distàncies de 5k i 10k, gràcies a un circuit que recorre l’interior del gran mercat de Barcelona, com els mercats centrals del peix i de fruites i hortalisses, el Biomarket i el Foodback. 

Les persones que encara no tinguin el seu dorsal estan a temps d’aconseguir una plaça per a la prova esportiva. La inscripció, a més, inclou una samarreta tècnica, un tiquet per a la fideuà solidària i una bossa del corredor plena d’aliments frescos aportats per les empreses de Mercabarna. Per primer any, la recollida del dorsal s’amplia també al dissabte 12 d’octubre al Centre Comercial de Gran Via 2. 

Activitats per a tota la família

La Cursa Mercabarna també és una festa per als més petits i el pavelló A del Mercat Central de Fruites i Hortalisses es dedicarà íntegrament a les activitats infantils gratuïtes. D’una banda, hi haurà activitats esportives com les curses per edats (requereixen inscripció prèvia) o les proves atlètiques, així com espais dedicats a l’alimentació, tallers florals, pinta-cares, un inflable i una font de xocolata. 

La solidaritat, present a la cursa

La Cursa Mercabarna és solidària, i en aquesta edició dona suport a la Casal dels Infants. Els diners que es recaptin s’adreçaran als centres socioeducatius de l’entitat social que atenen a infants i adolescents. 

Darreres places disponibles per a la Cursa Mercabarna
Hi haurà curses infantils per edats