Dorsals a la venda per a la 6a Cursa Mercabarna

Juny 2023

La inscripció a la cursa de 5k i 10k inclou una samarreta, una bossa del corredor amb productes frescos i un tiquet per a l'àpat solidari.

Les inscripcions de la 6a Cursa Mercabarna ja estan disponibles al web de la cursa. Les persones que vulguin participar a l’esdeveniment esportiu poden aconseguir el seu dorsal a preus reduïts fins el 31 d’agost. Amb el dorsal, obtindran una samarreta commemorativa, una bossa del corredor amb productes frescos i un tiquet per a l’àpat solidari.

Per a aquesta edició, s’ha traçat un nou circuit de 5k i 10k que, a més de recórrer els Mercats Centrals del Peix i de Fruites i Hortalisses, passarà pel costat del Biomarket i per dins del Foodback, el Centre d’Aprofitament Alimentari de Mercabarna. El 13 d’octubre també serà una bona ocasió per retrobar-se amb els companys i companyes de feina en un ambient distès i festiu. Per això, les persones que treballin a Mercabarna podran participar a la cursa per equips de quatre persones (masculins, femenins i mixtes).

Aquesta iniciativa també té un esperit solidari i dona suport als programes socioeducatius del Casal dels Infants, que s’adrecen a infants i adolescents en situació de vulnerabilitat. Es recaptaran fons a través de la donació d’1€ per cada dorsal, les aportacions que facin els participants i la venda de tiquets per a l’àpat.  

Aconsegueix el teu dorsal per a la Cursa Mercabarna