Propera jornada sobre els efectes de la legislació sobre malbaratament alimentari

Febrer 2024

El proper 27 de febrer es presentarà la nova normativa sobre malbaratament alimentari i es donaran a conèixer els resultats de la Càtedra UPC-Mercabarna.

Mercabarna organitza una sessió informativa al voltant de la lluita contra el malbaratament d'aliments. La jornada vol apropar a les empreses del recinte la nova normativa europea i la Llei espanyola sobre el malbaratament alimentari i quins efectes tindrà en la seva activitat. En aquesta primera part, hi intervindran Rosa Rolle, senior enterprise development officer de la FAO; Giulia Bizzo, policy assistant en sistemes alimentaris a la Comissió Europea; José Miguel Herrero Velasco, director General de la Indústria Alimentària i Glòria Cugat, subdirectora General d'Inspecció i Control Agroalimentari de la Direcció General d'Empreses Agroalimentàries, Qualitat i Gastronomia del DACC.

Així mateix, es presentaran les conclusions de la Càtedra UPC-Mercabarna i els resultats de l'Estudi 2021-2023 de quantificació del malbaratament a la Unitat Alimentària. Els encarregats seran Chema Gil, director de la càtedra, i Djamel Rahmani, investigador sènior del Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari (CREDA). El tancament de la jornada serà a càrrec de Xavier Fàbregas, director de l’Escola d’Enginyeria Agroalimentària i de Biosistmes de la UPC.
 

Jornada sobre malbaratament alimentari