El producte bio i de proximitat de Mercabarna, protagonistes del Gastronomic Forum Barcelona

Novembre 2023

Les empreses del polígon alimentari Càrnia, Gran Blau, Catamar i la Cooperativa Agrària del Prat també van participar al saló de referència per als professionals de l'hostaleria, el comerç especialitzat i la gastronomia.

El producte ecològic i de proximitat va ser el gran protagonista de la participació de Mercabarna a la fira Gastronomic Forum Barcelona, que va tenir lloc del 6 al 8 de novembre al recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona. La Unitat Alimentària va estar present al saló juntament amb l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB i l’Ajuntament de Barcelona, i la col·laboració de Slow Food Barcelona i l’OCAS, l'Oficina Conjunta d'Alimentació Sostenible.

Mercabarna va participar al saló en un espai compartit anomenat Mercat Metropolità, en què es van oferir demostracions gastronòmiques, ponències i taules rodones sobre el present i el futur de la gastronomia sostenible i la biodiversitat. A més, aquest espai va acollir 14 expositors d'empreses i productors ecològics i de proximitat de l'àrea metropolitana de Barcelona.

Mercabarna també hi va estar representada a través de la participació de les empreses del polígon alimentari Càrnia, Gran Blau, Catamar i la Cooperativa Agrària del Prat.

Estand de Mercabarna al Gastronomic Forum