Guardonada la campanya de sensibilització de l'ús del cinturó en carretons elevadors

Novembre 2023

Els Premis Atlante de Foment del Treball reconeixen les millors pràctiques en prevenció de riscos laborals.

La campanya de Mercabarna “Història d'un accident” ha rebut un Premi Atlante, que concedeix Foment del Treball a través de l'Oficina de Prevenció de Riscos Laborals. L’objectiu de la iniciativa era promoure l’ús del cinturó de seguretat entre professionals que condueixen carretons elevadors. Mitjançant tallers de sensibilització, s’explicaven els diversos tipus d'accidents i de quina manera el cinturó evitava seqüeles físiques.

En aquesta ocasió, el jurat dels premis ha valorat “la creativitat i la comunicació d'impacte utilitzada en les sessions de sensibilització”. En total, van participar 119 persones de 33 empreses de Mercabarna. Aquesta iniciativa va tenir la col·laboració d’AGEM, l’empresa STILL i la consultora PrevenControl.

L'objectiu dels Premis Atlante és estimular, impulsar i incentivar positivament la tasca efectuada per les empreses en la implantació efectiva de la prevenció de riscos laboral. En aquesta edició, també s’ha reconegut la tasca de Gonvauto Barcelona, Comsa Corporación de Infraestructuras i Almirall.

Entrega del premi a Mercabarna