Mercabarna, present al Gastronòmic Forum Barcelona

Novembre 2023

Del 6 al 8 de novembre el recinte de Montjuïc de Fira de Barcelona acollirà el Gastronomic Forum Barcelona, el saló de referència per als professionals de l'hostaleria, el comerç especialitzat i la gastronomia.

En aquesta ocasió, Mercabarna, juntament amb l'Agència de Desenvolupament Econòmic de l'AMB i Ajuntament de Barcelona, hi estaran presents amb un estand (Pavelló 8, num. 171), des d'on es posarà en relleu l'activitat la Unitat Alimentària amb èmfasi especial en el Biomarket i el producte de proximitat.

A més, aquest espai acollirà 14 expositors d'empreses i productors ecològics i de proximitat de l'àrea metropolitana de Barcelona. D'altra banda, l'estand es convertirà en l'Aula del Mercat Metropolità que oferirà demostracions gastronòmiques de xefs juntament amb ramaders, professionals de la pagesia, pescadors, productors i empreses del sector horeca. Un espai on es cuinarà en directe i es debatrà sobre el present i el futur de la gastronomia sostenible i la biodiversitat.

Tot això, en col·laboració amb Slow Food Barcelona i OCAS, l'Oficina Conjunta d'Alimentació Sostenible.

  • Si la teva empresa o client vol assistir al Gastronomic Forum Barcelona, posa't en contacte amb comunicacio(ELIMINAR)@mercabarna.cat per obtenir la teva entrada gratuïta fins al 2 de novembre. Es tracta d'una entrada unipersonal vàlida del 6 al 8 de novembre. Les entrades són limitades i només per a empreses de Mercabarna.
Gastronomic Forum Barcelona