La revolució sostenible a l'hostaleria, a debat

Octubre 2023

Mercabarna, a través del Clúster Alimentari Mercabarna-Barcelona, amb la col·laboració d'Horeca Solutions, organitzen la jornada "Els eixos de la revolució sostenible a l'hostaleria" del 18 d'octubre. Durant la sessió, que presentarà la periodista especialitzada en alimentació, Tana Collados, es donaran a conèixer les millors iniciatives i solucions pràctiques i rendibles que està aplicant l'hostaleria en l'àmbit de la sostenibilitat i que ja formen part de l'estratègia de negoci de molts locals.

Especialistes i professionals del sector compartiran els seus punts de vista des d’experiències professionals diverses. Per exemple, hi participaran xefs i gestors com Sergi de Meià, cap executiu i d’operacions del Restaurant Banquet de Barcelona i president de la Fundació Coma de Meià; Pere Carrió, cuiner i propietari del Restaurant Gat Blau o Jordi Esteve, cuiner i propietari del Restaurant Nectari.

També hi intervindran d’altres figures vinculades amb l’alimentació sostenible i saludable com la divulgadora Núria Coll, el responsable de comunicació de Slow Food Barcelona, Mariano Martínez, o el representant de la Xarxa Agroecològica de Menjadors Escolars de Catalunya, Alejandro Guzmán.

Per últim, hi participaran Sergio Gil, president de la Fundació Associació Restaurants Sostenibles; Jordi Pascual, fundador d’UDON i Santiago Hernández, director general de l’Hotel Negresco Princess Barcelona.

La jornada serà el 18 d'octubre