Uns 50 assistents participen al curs "Reptes de l’alimentació del futur"

Juliol 2023

Aquest curs s'emmarca dins de l'oferta d'"Els Juliols de l'UB", que té la col·laboració de Mercabarna i el Campus d'Alimentació de la Universitat de Barcelona.

Una cinquantena de persones han participat al curs "Reptes de l'alimentació del futur", que forma part de l'oferta d'"Els Juliols de l'UB", el programa de cursos cada estiu organitza la Universitat de Barcelona. La formació va tenir lloc els dies 5 i 6 de juliol amb la col·laboració de Mercabarna i el Campus d’Alimentació de la Universitat de Barcelona.

El curs va incloure una visita guiada a les instal·lacions de Mercabarna per conèixer els nostres projectes de sostenibilitat i d’innovació que es duen a terme al recinte de la Unitat Alimentària. Alguns dels temes tractats van ser el proveïment d’aliments saludables i sostenibles de les àrees metropolitanes; l’impacte ambiental de l’alimentació humana o quines incògnites planteja l’alimentació del futur.

Una de les sessions del curs d'estiu