L'Acadèmia Catalana de Gastronomia premia a l'ASSOCOME

Juliol 2021

Els Premis Nacionals de Gastronomia reconeixen la dedicació de les empreses de Mercabarna, especialment durant els primers mesos d'estat d'alarma.

El passat 20 de juliol va tenir lloc l'entrega dels Premis Nacionals de Gastronomia, que anualment concedeix l'Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició. Aquest any el guardó especial de l'Acadèmia va recaure en l'Assocome, l'associació empresarial que aglutina la major part de companyies que operen a Mercabarna.

El jurat va reconèixer la feina ininterrompuda de les empreses i professionals del recinte per seguir distribuint aliments durant tota la pandèmia. "Mai van faltar verdures, fruites, peix, carn o aviram a les nostres llars gràcies a l'esforç ingent del personal i de les empreses de Mercabarna", afirmen.  

La resta de guardonats

El cuiner Jordi Vilà va rebre el Premi Nacional de Gastronomia, mentre que Rafel Muría va ser reconegut en la categoria de xef revelació. El guardó a millor cap de sala va recaure en Javier Olivera.  

Casimir Llorens, president d'Assocome, rebent el premi. Font: Acadèmia Catalana de Gastronomia i Nutrició