Novetats en el programa de la Universitat d'Estiu de Mercabarna
Juny 2021
Inscriu-te de forma gratuïta a les ponències sobre alimentació sostenible, malbaratament alimentari, economia circular i innovació.
Els dies 5, 6 i 7 de juliol Mercabarna acollirà la tercera edició de la Universitat d'Estiu i, a mesura que s'aproximen les dates, anem coneixent més detalls del programa d'aquest any. Sota el tema general de l'Alimentació Sostenible, s'organitzaran conferències, taules rodones i espais de debat amb persones referents dels àmbits universitari, de recerca, empresarial i institucional.
Alguns dels ponents que participaran a la Universitat d'Estiu són:
- Dr. Alex Godoy, membre del Panel Expert en Seguretat Alimentària per al Comitè de Seguretat Alimentària de la FAO.
- Javier García, secretari general de World Central Kitchen, una inciativa d'abast internacional que distribueix menjars frescos envasats individualment a comunitats que necessiten suport.
- Carolyn Steel, arquitecta i urbanista. Autora del llibre Hungry cities, on reflexiona sobre impacte social i físic del sistema alimentari a les ciutats modernes.
- José Miguel Herrero, director general d'Indústria Alimentària del Ministerio de Agricultura,Pesca y Alimentación del Gobierno de España.
- Clara Bartra, directora general de Forward Fooding.
- Toni Massanés, director General de Fundació Alícia.
Híbrida, gratuïta i amb la col·laboració de la UPC
La Universitat d'Estiu és gratuïta i es podrà seguir presencialment des de Mercabarna (amb places limitades) o per streaming. Les persones interessades hauran de realitzar una inscripció per a cada jornada que vulguin seguir i triar quina modalitat prefereixen.
Enguany, la Universitat d'Estiu té la col·laboració de l'Escola d'Enginyeria Agroalimentària i de Biosistemes de Barcelona de la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Els estudiants de la UPC que assisteixin de manera presencial a les tres jornades podran convalidar 1,5 crèdits ECTS.