Novetat: formació online gratuïta

Maig 2020

Els cursos es podran seguir en directe i visualitzar posteriorment. 

Mercabarna organitza una sèrie de sessions formatives online gratuïtes de 45 minuts de durada sobre diversos aspectes relacionats amb la comercialització dels productes frescos i que podran seguir-se en directe. Amb el llançament d'aquesta iniciativa online, que comença el dia 22 d'abril, Mercabarna té per objectiu continuar prestant els seus serveis als professionals de l'àmbit alimentari i a tota la ciutadania.

En aquestes sessions, formadors de Mercabarna compartiran els seus coneixements sobre diversos aspectes relacionats amb els aliments frescos i aprofundiran també en temes que han esdevingut cabdals arran de la situació generada per l'emergència sanitària. Aquest cursos es poden seguir en directe, a més de poder visualitzar posteriorment al canal de Vimeo dels Serveis de Formació.

Temàtica dels Cursos

S’han programat els següents cursos:

  • La temporalitat de les fruites i hortalisses 
  • Com fer un pla de neteja i desinfecció de l’establiment 
  • Traçabilitat de productes elaborats de carn i peix a l'establiment 
  • Diferència entre peix blau i peix blanc 
  • Com saber si el peix és fresc? 
  • Reconèixer l’estat de frescor del marisc 
  • Resolució d’incidències, queixes i reclamacions 
  • Sistemes de conservació de la carn
  • La gestió de clients a l'establiment 
  • L’etiquetatge de la carn a l’establiment 
  • Què hi ha dins d’una bossa d’amanida? La quarta gamma 
  • Paràmetres bàsics per al càlcul d’existències en demanda homogènia 
  • Paràmetres bàsics per al càlcul d’existències en demanda: què és i per què serveix el punt de comanda? 
  • Paràmetre bàsics per al càlcul d'existències en demanda homogènia: El Lot Econòmic de Compra (EOQ) 
Inscriu-te als cursos online i gratuïts de Mercabarna