Novetat: formació online gratuïta
Maig 2020
Els cursos es podran seguir en directe i visualitzar posteriorment.
Mercabarna organitza una sèrie de sessions formatives online gratuïtes de 45 minuts de durada sobre diversos aspectes relacionats amb la comercialització dels productes frescos i que podran seguir-se en directe. Amb el llançament d'aquesta iniciativa online, que comença el dia 22 d'abril, Mercabarna té per objectiu continuar prestant els seus serveis als professionals de l'àmbit alimentari i a tota la ciutadania.
En aquestes sessions, formadors de Mercabarna compartiran els seus coneixements sobre diversos aspectes relacionats amb els aliments frescos i aprofundiran també en temes que han esdevingut cabdals arran de la situació generada per l'emergència sanitària. Aquest cursos es poden seguir en directe, a més de poder visualitzar posteriorment al canal de Vimeo dels Serveis de Formació.
Temàtica dels Cursos
S’han programat els següents cursos:
- La temporalitat de les fruites i hortalisses
- Com fer un pla de neteja i desinfecció de l’establiment
- Traçabilitat de productes elaborats de carn i peix a l'establiment
- Diferència entre peix blau i peix blanc
- Com saber si el peix és fresc?
- Reconèixer l’estat de frescor del marisc
- Resolució d’incidències, queixes i reclamacions
- Sistemes de conservació de la carn
- La gestió de clients a l'establiment
- L’etiquetatge de la carn a l’establiment
- Què hi ha dins d’una bossa d’amanida? La quarta gamma
- Paràmetres bàsics per al càlcul d’existències en demanda homogènia
- Paràmetres bàsics per al càlcul d’existències en demanda: què és i per què serveix el punt de comanda?
- Paràmetre bàsics per al càlcul d'existències en demanda homogènia: El Lot Econòmic de Compra (EOQ)