Tornen els monogràfics formatius
Setembre 2019
El primer tractarà sobre el plàtan de Canàries i hi participaran els cuiners Hermanos Torres.
El plàtan de Canàries serà el gran protagonista del monogràfic formatiu que organitza Mercabarna i l'Associació d'Organització de Productors de Plàtan de Canàries (ASPROCAN), amb la col·laboració de Plátanos Ruiz. L'objectiu d'aquesta sessió, que se celebrarà el 30 de setembre de 10 a 13h, és aprofundir en les característiques principals del plàtan de Canàries, la seva maduració i conservació. Els cuiners Hermanos Torres aportaran la visió gastronòmica a la jornada i realitzaran un show cooking.
Per assistir al monogràfic és necessari inscriure's prèviament, ja que les places són limitades.
El pernil ibèric, segon monogràfic
El 7 d'octubre tindrà lloc un altre monogràfic, aquest cop relacionat amb el pernil ibèric de gla. Es realitzarà una demostració pràctica de la tècnica d'inici, tall, emplatat i aprofitament del pernil i finalitzarà amb una degustació del producte. La formació anirà a càrrec del mestre tallador Pedro José Pérez Castro.