Entrevista amb Marc Coloma, segon premi del programa INNOFOOD

Juliol 2018

Marc Coloma. És el CEO de Foods For Tomorrow, que han creat una proteïna vegetal fàcil de cuinar.

  • Explica'ns el teu projecte.

A Foods For Tomorrow diem que estem construint el futur de la proteïna. A través de vegetals, com llegums i cereals, aconseguim una proteïna vegetal amb una mossegada molt fibrosa que recorda a la carn, perquè el consumidor actual busca un producte nutritiu i sostenible, però sense oblidar el sabor. 

  • Què t'ha semblat l'INNOFOOD?

Ha estat una experiència increïble, rodejat de companys amb una visió molt similar a la meva i que s'enfronten a problemes semblants. Això et dona molta energia i et fa sentir molt acompanyat en aquest procés. A més, tant el contingut del programa com els experts i professionals ens han ajudat a fer un pas endavant en el nostre projecte.

  • Quins són els propers passos del teu projecte?

A dia d'avui ens podeu trobar a 450 punts de venda, però estem vivint una etapa d'expansió, de comercialitzar més productes, treure nous formats i arribar a més mercats. Per tant, d'aquí a un any espero estar a nous països (França, Alemanya, Anglaterra...) i en molts més canals alimentaris, potser a carnisseries o als lineals de la carn dels supermercats.

Marc Coloma, segon premi del programa INNOFOOD
La proteïna vegetal Heura