Mercabarna presenta l’evolució de l’alimentació a Catalunya en els darrers 50 anys


En el marc de l'acte inaugural del seu 50è Aniversari, el polígon alimentari analitza els aspectes socioeconòmics que han condicionat la forma de menjar en les últimes cinc dècades

En el marc de l'acte inaugural del seu 50è Aniversari, el polígon alimentari analitza els aspectes socioeconòmics que han condicionat la forma de menjar en les últimes cinc dècades. Elaborat per la Fundació Alícia, l'estudi posa en valor la importància de Mercabarna com a 'rebost' garant del producte fresc a Catalunya i desvetlla les tendències alimentàries del futur. 

Descarrega’t el dossier de premsa 

Peus de foto: 

  • Foto 1: Brindis de l’acte institucional. D’esquerra a dreta, el director de Mercabarna, Josep Tejedo, la presidenta de Mercabarna, Montserrat Ballarín i el president de la Fundació Alícia, Toni Massanés. 
  • Foto 2: Celebració al Mercat Central de Fruites i Hortalisses.