Sober Drinks guanya els Innofood amb una ginger beer sense alcohol d’efectes estimulants i saludables


Mercabarna i Barcelona Activa van crear el programa d'start-ups per generar innovació i ocupació al sector alimentari. El primer premi se l'ha endut Sorber Drinks, una start-up que ha creat una línia de begudes fermentades no alcohòliques, entre les que destaca una ginger beer que imita el sabor i la textura de la cervesa i provoca els efectes estimulants de l'alcohol, tot això millorant la circulació, disminuint la inflamació i afavorint la digestió. El segon premi ha estat per Segundo Plato, el primer catering de menús saludables per a empreses i treballadors responsables, ja que combinarà l'aprofitament alimentari i la inclusió social; i el tercer premi se l'ha endut Indaga, un laboratori gastronòmic participatiu, que ensenya, assessora i crea experiències saludables i sostenibles.

Fotògraf: Toni Bofill

Peus de foto:

  • Foto 1: A. Ripa i M. Portabella (Segundo Plato); Pablo Vilanova, director de Sostenibilitat, Estratègia i Innovació de Mercabarna; M. Fontanet i C. Pallarès (Indaga); M. Basora, directora del Servei a Empreses de Barcelona Activa; i D. Durán (Sober Drinks)
  • Foto 2: D. Durán, primer premi Innofood, amb  P. Vilanova, director de Sostenibilitat, Estratègia i Innovació de Mercabarna
  • Foto 3: A. Ripa i M. Portabella, segon premi Innofood, amb Esther Basora, directora de Servei a Empreses de Barcelona Activa
  • Foto 4: M. Fontanet i C. Pallarès, tercer premi Innofood, amb M. Rodríguez, directora d’Organització, Persones i Cultura de Mercabarna