Nutrició sense Fronteres, Caprabo i Too Good to Go, exemples d’aprofitament alimentari
Avui, el director general de Mercabarna, Jordi Valls i els membres del jurat han lliurat els 'II Premis Mercabarna Paco Muñoz', creats per Mercabarna per promoure i reconèixer iniciatives que es duen a terme contra el malbaratament alimentari. Enguany s'han presentats als premis 12 entitats i empreses. La dotació del premi és de 5.000€ per als guanyadors de cadascuna de les 3 categories següents: sector privat, emprenedoria i tercer sector.
Fotògraf: Toni Bofill
Peus de foto:
- Foto1- El director general de Mercabarna presentant els premis acompanyat dels membres del jurat.
- Foto2- en primera línia els representants dels guanyadors (d'esquerra a dreta): Nuria Camp, directora general de Nutrició sense Fronteres; Marianne Costa, de Projectes d'Impacte de Too Good to Go i Héctor Piñel, del departament de Logística de Caprabo.
- Foto3- Els representants dels guanyadors (d'esquerra a dreta): Nuria Camp, directora general de Nutrició sense Fronteres; Héctor Piñel, del departament de Logística de Caprabo i Marianne Costa, de Projectes d'Impacte de Too Good to Go