General

Jornada Mercabarna amb les col·lectivitats: serveis de qualitat per a un envelliment saludable

  • Organitza: Clúster Alimentari Mercabarna-Barcelona, amb la col·laboració de Restauración colectiva
  • Data/Hora: Dimecres 23 d'octubre, de 9 a 13h
  • Lloc: Sala d'actes de Mercabarna

La jornada tractarà aspectes relacions amb els models de gestió de compres en les residències geriàtriques.

  • Dimecres 23 d’octubre, de 9:30 a 13:30 hores
  • Sala d’actes de Mercabarna (1a planta del Centre Directiu, carrer Major de Mercabarna, 76).

PROGRAMA

9.30h a 10.00h. Benvinguda i obertura de la jornada.

  • Toni Nieto. Responsable d’Estudis, Clústers i Desenvolupament de Mercabarna.
  • Vicente Botella. Vicepresident d’Upimir (Unió de Petites i Mitjanes Residències i Serveis a la Dependència).


10.00h a 11.00h. Taula rodona: 'Models de gestió de compres en residències geriàtriques.
 

  • Vicente Badía. Responsable de Restauració de Colisée España.
  • Vicente Botella. Vicepresidente d¡Upimir (Unió de Petites i Mitjanes Residències i Serveis a la Dependència).
  • Oriol Molins. Responsable d’Operacions d’ExcellentRC.
  • Xavier Maresma. Director comercial de Serunion Social.
  • Mario Cañizal. Director de Foodstory i col·laborador de RC. Moderador.


11.00h a 11.45h. Pausa cafè i temps per a networking.

11.45h a 12.45h. Taula rodona: 'Qualitat 360°... més enllà de l’equilibri nutricional'.
 

  • Martina Miserachs. Directora de Be Healthia.
  • Anna Pons. Tècnica d’Acreditació i de Suport a la Inspecció de Serveis SocialsDepartament de Drets Socials. Generalitat de Catalunya.
  • Augusto Poveda. Director de Sanitat i Educació de Sodexo España.
  • Antoni Vidal. Director d’Operacions d’Acra (Associació Catalana de Recursos Assistencials).
  • Roser Martí Cid. Presidenta del Codinucat (Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya). Moderadora.


12.45h. Cloenda.