Arribem als 40 anys del Mercat de la Flor i de les Mercademostracions

Octubre 2024

El proper diumenge 17 de novembre celebrarem una doble efemèride, el 40è Aniversari del Mercat de la Flor i de les Mercademostracions, motiu pel que estem preparant una jornada professional plena d'activitats.

Comptarem amb dos grans demostracions d'art floral a càrrec del creatius "La Mata Flor" i del dissenyador floral Alex Segura.

Es durà a terme el IV Concurs Nacional d'Art Floral de Mercabarna-flor, que consistirà en crear 3 elements nadalencs: la decoració d'un arbre de Nadal, una corona i un element sorpresa.

Es realitzaran tres tallers gratuïts impartits pels artistes florals Silvia Mir i Pere Padrós i per La Moderna Rural Shop, on els participants podran aprendre diverses tècniques com assecar flors, tenyir amb tints naturals, fer centres de taula i ram nadalencs amb les tècniques més actuals.

El toc més festiu vindrà amb l'acte institucional on se servirà un pastís d’aniversari acompanyat d'una copa de cava i es podrà gaudir d'un espectacle musical.


Tothom que vulgui quedar-se a dinar podrà fer un menú especial al restaurant Pètal o a la barra de bar situada a l'entrada del Mercat.

Mercademostracions 2024