Formació especialitzada per internacionalitzar el teu negoci

Gener 2024

Els Serveis de Formació de Mercabarna ofereixen periòdicament cursos online sobre aspectes vinculats amb el comerç internacional.

Si el futur del teu negoci passa per la internacionalització, és imprescindible que coneguis tot el necessari per començar a operar fora de les fronteres. Per aquest motiu, els Serveis de Formació han preparat un programa formatiu online i bonificable a través de la Fundae, que oferirà cursos periòdicament sobre contractació, Incoterms, documentació comercial, transport de mercaderies i logística, gestió duanera, mitjans de pagament, fiances, avals i garanties, mercat de divises i finançament internacional.

Propers cursos

  • Curs d’Incoterms (a partir del 26 de febrer). Incoterms són les regles internacionals acceptades per tots els governs i per totes les parts involucrades en el transport internacional de mercaderies. A través de l’anàlisi de case studies, es coneixerà l’amplitud de les combinacions (mitjans de pagament, mitjans de transport, legislació, incompliment del comprador, etc.), oferint coneixements que van més enllà de la teoria.
  • Curs de documentació de comerç internacional (a partir del 18 de març). L’objectiu és conèixer quins són els principals documents necessaris per a la compravenda internacional.
  • Curs de transport internacional de mercaderies (a partir del 8 d’abril). Gràcies a aquesta formació, tindràs les eines per decidir quina és la millor opció de transport. Es presentaran els diferents tipus de transport internacional de mercaderies  i es donaran a conèixer els detalls dels conceptes tarifaris i les assegurances.

També s’impartiran cursos sobre:

  • Gestió duanera (20 de maig)
  • Mitjans de pagament internacionals (10 de juny)
  • Fiances, avals i garanties internacionals (1 de juliol)
  • Mercat de divises (16 de setembre)
  • Finançament internacional i les seves variants (7 d’octubre)

Els cursos s’aniran actualitzant periòdicament al portal web dels Serveis de Formació de Mercabarna. Estigues atent/a! 

Cursos a Mercabarna sobre comercio internacional