Mercabarna-flor presenta les tendències en decoració de nadal

Novembre 2023

Professionals del sector floral van assistir a la 39ena edició de les Mercademostracions per conèixer les darreres novetats decoratives.

El diumenge 12 novembre Mercabarna-flor va acollir les Mercademostracions, que sota el lema “Prêt-à-porter, art floral a l'abast de tothom”, van presentar tendències i estils per aquest Nadal en productes i treballs ornamentals.

Aquest any predomina l’elegànica i la sostenibilitat, de manera que es limiten els colors, no se sobrecarreguen els espais i es prioritzen els ornaments naturals, simples i la il·luminació acollidora, amb espelmes o llums senzills i càlids.

Durant el matí, 15 artistes florals van realitzar demostracions a diferents punts del Mercat, les escoles catalanes Rosa Valls-formació i Escola de Disseny Floral i Paisatgisme van mostrar alguns dels seus darrers projectes i el florista Mia Parramon va realitzar dos tallers per mostrar com elaborar un centre de taula.

A més, es va celebrar el III Concurs Nacional d’Art Floral de Mercabarna-flor, que va guanyar Christian Montero, mentre que el segon i el tercer lloc van recaure en Milva del Val i Olga Genescà, respectivament.

A la tarda va tenir lloc la demostració de Hanneke Frankema, guanyadora de la Copa Mundial de Floristeria 2022, que va elaborar treballs, alguns dels quals eren d’inspiració nadalenca.   

  • Fes clic i visita la galeria de fotos de Flickr

Mercademostracions 2023

Demostració floral de Hanneke Frankema
Un dels treballs de Frankema a les Mercademostracions