Les Mercademostracions aposten pel prêt-à-porter en l'art floral

Octubre 2023

El diumenge 12 de novembre Mercabarna-flor acollirà una nova edició de la gran festa de l'art floral, on hi participarà la mestra floral Hanneke Frankema.

Les Mercademostracions tornen a Mercabarna-flor el proper diumenge 12 de novembre. El leitmotiv "Prêt-à-Porter: L'art floral a l'abast de tothom!" vehicularà l’esdeveniment d’aquest any amb l’objectiu d’apropar l’art floral a més gent. En aquest sentit, es presentaran treballs més senzills d’elaborar, més assequibles i fàcilment comercialitzables. 

El plat fort de la jornada és la participació de Hanneke Frankema, recent campiona de la Copa d'Europa de Floristeria, que realitzarà una gran demostració d'art floral, de la qual se’n sortejaran algunes de les seves obres.

A banda de l’actuació de l’artista neerlandesa, se celebrarà el III Concurs Nacional d'Art Floral de Mercabarna-flor, que consistirà en crear tres elements nadalencs: la decoració d'un arbre de Nadal, un centre de taula i una corona. Els premis per als guanyadors aniran des de vals de 300€ fins a l'oportunitat d’assisistir al prestigiós curs de La Fábrica Workshop. A més, tots els concursants rebran un kit de Accesorios Costa Blanca.

El florista Mia Parramon organitzarà dos tallers gratuïts (un a les 11h i un altre a les 12:15h), on els participants elaboraran un centre de taula de Nadal.

Per completar la jornada, les parades del Mercat faran petites demostracions de treballs de Nadal i, tant l'escola d'art floral Rosa Valls-Formació com l'Escola Disseny Floral i Paisatgisme presentaran els seus darrers projectes per a la temporada de Nadal.

Prêt-a-Porter: l'art floral a l'abast de tothom