Coneix les claus per proveir restaurants innovadors especialitzats en producte fresc

Per tercer any consecutiu i amb la col·laboració d’ANTA, Mercabarna organitza aquest seminari professional, que estarà obert a totes les empreses del polígon alimentari.

L’objectiu d’aquesta jornada serà de nou donar a conèixer nous conceptes i formats de restaurants especialitzats en producte fresc i revelar oportunitats de negoci per les firmes de Mercabarna. Com a novetat, en aquesta edició es parlarà sobre els restaurants especialitzats en productes ecològics.

La jornada també serà un bon espai per potenciar la relació entre les empreses assistents i els professionals del sector de la restauració que han desenvolupat aquests conceptes.

Si vols més informació consulta l’apartat Calendari d’Activitats del web de Mercabarna o descarrega’t el programa.

Més informació sobre l'edició anterior de la jornada “Nous conceptes de restauració”.

La jornada que es farà el proper 3 de juny és gratuïta, però l’aforament és limitat. Cal efectuar inscripció prèvia a:
93 556 35 70 o a nieto(ELIMINAR)@mercabarna.cat.