Com donar resposta a les necessitats dels celíacs
Actualment, unes 80.000 famílies catalanes tenen algun dels seus membres afectats per la celiaquia, una malaltia que provoca intolerància als aliments amb gluten. Per a aquestes famílies anar a menjar fora de casa no resulta una tasca senzilla, ja que només un 2,7% dels restaurants ofereix un menú adaptat per a aquestes persones.
Davant d’aquesta realitat, l’Associació Clúster Alimentari de Barcelona amb la col·laboració de Mercabarna i l’Associació de Celíacs de Catalunya, han preparat una jornada professional perquè les empreses majoristes que serveixen a la restauració coneguin com poden adaptar els seus productes a les necessitats d’aquest col·lectiu.
A més, es donaran a conèixer casos d’èxit d’empreses que ofereixen productes específics per als celíacs i també de restaurants que tenen carta sense gluten.
Dades de la jornada “Restauració per a celíacs”
- Data: 5 de març de 2014
- Hora: 9:30 a 12h (degustació de productes a la cloenda)
- Lloc: Sala d’Actes Edifici Centre Directiu (C/Major Mercabarna, 76, 1a planta)
Inscripcions: al telèfon 93 556 35 30 o a cluster(ELIMINAR)@mercabarna.cat
Més informació sobre la malaltia celíaca