Associació Clúster Alimentari de Barcelona: Què demana el sector foodservice dels seus proveïdors?

Una trobada, celebrada el 17 de juliol, que tenia com a objectiu reunir proveïdors del canal foodservice amb companyies d’aquest sector. En total, hi van assistir una vintena d’empreses, de Mercabarna i de fora, dedicades al foodservice. A la jornada, el director corporatiu de compres del Grup Eat Out, Ignasi Iglesias, va fer una xerrada sobre què demanda d’un proveïdor una empresa com Eat Out, un grup de restauració que compta amb 650 restaurants, amb marques tan conegudes com Pans & Company, Fresc Co o Bocatta, etc.
Iglesias va destacar els trets que ha de tenir un proveïdor, com assegurar al màxim l’estabilitat en el proveïment de producte (volums, qualitats, preus, etc.) i oferir aliments senzills i diferencials. A més –va ressaltar– ha de ser un gran coneixedor del mercat i ha d’entendre les necessitats dels clients del seu client.

Més informació a: www.clusteralimentari.cat

Ignasi Iglesias, durant la ponència a Mercabarna