Com funciona el magatzem del Banc dels Aliments de la Unitat Alimentària

Mercabarna va rebre, el 15 de febrer, la visita de la regidora de Benestar Social de l’Ajuntament de Reus, Montserrat Vilella, i de la direcció del Banc dels Aliments de les comarques de Tarragona.

Acompanyats per representants de la Fundació Banc dels Aliments, encapçalats pel seu president Antoni Sansalvadó, i per la direcció de Mercabarna, els visitants van conèixer el model de recollida dels productes frescos excedentaris que es duu a terme en aquesta Unitat Alimentària i com funciona el magatzem que el Banc dels Aliments té dins del recinte.

I és que el consistori reusenc vol implantar a la ciutat una xarxa de recollida d’excedents alimentaris, que comptaria amb la implicació del Mercat del Camp (centre majorista de productors de fruites i hortalisses de la zona) i supermercats de Reus, per a la seva posterior distribució entre entitats locals que atenen persones necessitades.

La delegació de l'Ajuntament de Reus i del Banc dels Aliments, al magatzem que aquesta entitat té a Mercabarna