Quins són els criteris de qualitat dels productes fructícoles?
L’Associació Clúster Alimentari de Barcelona, amb la col·laboració de l’Àrea de Formació de Mercabarna i del Gremi de Majoristes de Fruites i Hortalisses (AGEM), organitzaran un nou curs sobre els indicadors de qualitat i les noves tècniques de conservació de la fruita dolça i els cítrics.
En el curs, s’exposaran, mitjançant nombrosos casos pràctics, els paràmetres mesurables que indiquen la qualitat de la fruita dolça (préssecs, nectarines, cireres, prunes, pomes i peres) i dels cítrics (taronges i mandarines), com per exemple el color, el nivell de maduresa, la forma, les mides, etc., i s’explicaran les principals patologies pròpies de la post-collita. A més, s’aprofundirà en les tècniques més innovadores en el camp de la conservació i l’envasatge d’aquests productes (també en IV i V gammes).
Aquesta formació, impartida per l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), està adreçada als responsables de qualitat i comercials de les empreses hortofructícoles de Mercabarna.
Calendari del curs: 7, 14, 21 i 28 de març, de 16:00 a 20:00h.
Lloc: Àrea de Formació de Mercabarna. Centre Directiu, 3a planta.
Més informació al web de l'Àrea de Formació o al 93 556 34 56.