Joan Farré: "Volem guanyar més clients"
Entrevista a Joan Farré, director de Qualitat i Logística de Friman
Abans de reservar aquest nou espai, vostès ja estaven ubicats dins de Mercabarna, no?
La nostra seu central està a Sant Fruitós del Bages. Però, des de 2004, estem a Mercabarna, amb un espai de 200 m2 dins de les instal·lacions de Frigorífics Ferrer, que anteriorment eren de Frimercat. Vam decidir ubicar-nos en aquest polígon alimentari coincidint amb el moment en què vam posar en marxa una nova línia de negoci dins de la nostra empresa dedicada a la distribució de peix fresc per als nostres clients de la restauració, els hotels i les col·lectivitats.
I ara, per què han decidit instal·lar-se al nou Multiservei III?
En el nou magatzem guanyarem més espai, ja que tindrem 700 m2 i , a més, disposarem d'unes condicions més adients per fer la feina de manipulació, envasatge i distribució del peix fresc per als clients.
Amb quin objectiu?
Sobretot, per oferir un millor servei als clients que ja tenim. Però, també, volem ampliar la cartera de clients.
Quins avantatges té per a vostès estar a Mercabarna?
Principalment, ens aporta enormes avantatges logístics, pel fet que estem al costat del Mercat Central del Peix, que és on comprem la totalitat del peix fresc que després distribuïm als nostres clients del sector foodservice.