Curs per aprendre a identificar bolets
La realització d’aquest curs és obligatòria per als treballadors que comercialitzen aquest tipus de productes, amb l’objectiu d’evitar la venda d’espècies no autoritzades segons s’estableix en la normativa RD 30/2009.
Durant 4 sessions, experts de la Societat Catalana de Micologia van ensenyar els alumnes a analitzar les parts d’un bolet, a diferenciar les espècies i les tècniques de conservació i els requisits per a la comercialització d’aquests productes. A més, també es van tractar temes com la traçabilitat, l’etiquetatge, el valor nutritiu i la toxicitat dels diferents bolets.
El curs es tornarà a realitzar el proper mes de setembre, els dies 7, 8, 14 i 15, de 15 a 18h, a la seu de l’AGEM.
Més informació: al telèfon de l’Àrea (93 556 34 56) i de l’AGEM (93 556 20 00).
Exposició de bolets
Paral·lelament a la realització del curs, i fins mitjan setembre, s’ha instal·lat en el vestíbul de la 1a planta del Pavelló G del Mercat Central de Fruites i Hortalisses, una exposició sobre bolets realitzada pel fotògraf Toni Moreno i organitzada per la Societat Catalana de Micologia.