Com implementar la seguretat alimentària a les empreses

Per ajudar les firmes a aplicar aquesta normativa, l’Àrea de Formació de Mercabarna durà a terme fins a finals d’aquest any tres cursos de Seguretat alimentària i higiene en indústries alimentàries. Aquesta formació, subvencionada pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC), s’adreça principalment a persones en situació d’atur, tot i que també està oberta a professionals en actiu de les empreses de la Unitat Alimentària.

A través d’aquests cursos, s’aprofundirà en la implantació de l’anàlisi de perills i punts de control crítics (APPCC) i en el desenvolupament de plans d’autocontrol (d’aigües, de neteja i desinfecció, etc.). A més, s’explicaran les tècniques d'higiene i sanitat alimentària en manipulació d'aliments, per impedir la seva contaminació i prevenir possibles alteracions. Aquest cursos, de 50h de durada, es faran en tres edicions: del 12 al 23 de juliol, del 18 al 29 d’octubre i del 15 al 26 de novembre
Més informació o inscripcions al web de l'Àrea de Formació, a formacio(ELIMINAR)@mercabarna.cat i 93 556 34 56.