Les empreses valoren positivament el curs d’Envasatge i vida comercial

Dotze tècnics de qualitat i caps de producció d’empreses de Mercabarna van participar en aquest curs on “es van explicar noves tècniques d’envasatge i com aconseguir més durabilitat dels productes”, indicava el coordinador del curs i titular de Nutrició i Tecnologia dels Aliments de la UAB, José Juan Rodríguez.

Entre el professorat també hi havia el director d’Innovació del Centa-IRTA, Narcís Grèvol, i el director general del laboratori especialitzat en alimentació Silliker, Josep Mestres. Per als alumnes l’experiència ha estat positiva ja que els ha permès “agafar noves idees per allargar la vida comercial dels productes”, apuntava Albert Domènech de l’empresa càrnia Schara, o “reciclar conceptes”, segons Raquel Rubio de la firma del peix Videla. I és que la investigació en el camp de l’envasatge evoluciona constantment, “per això– afirmava Rodríguez – és vital estar al dia i formar-se”.