Mercabarna, present a diferents actes professionals i acadèmics

El 14 de maig, el responsable d’Estudis i Desenvolupament de Mercabarna, Pablo Vilanova, va impartir una xerrada sobre la traçabilitat en la distribució majorista de producte fresc, en el seminari FOODtrack sobre seguretat alimentària, qualitat i nutrició. El mateix dia, la responsable de Medi Ambient i Neteja, Georgina Cepas, va explicar el sistema de gestió de residus de Mercabarna en el marc de la fira sobre packaging, Hispack, dins de la jornada tècnica “Envasos, embalatges i palets de fusta. Una solució competitiva”.

Així mateix, el 15 de maig, el director de Mercats i Promoció de Mercabarna, Joaquim Ros, va impartir dues xerrades en diferents fòrums acadèmics, una dins del curs d'Assessors Tècnics Comercials, que imparteix la Cambra de Comerç de Barcelona, i l’altre, acompanyat per Vilanova i per Robert Casanoves, director general de Barrufet (empresa del sector del peix de Mercabarna), dins del postgrau en Dret de la qualitat i la seguretat alimentària de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).