Jornada sobre tecnologia i seguretat alimentària
L’objectiu d’aquesta jornada era presentar l’acord que signaran, properament, Mercabarna, la Universitat Autònoma de Barcelona i la Fundació per als Estudis de Prevenció i Seguretat Integral.
Segons aquest acord, les empreses de Mercabarna gaudiran d’assessorament en temes de conservació de productes alimentaris, ús d’additius i altres temes relacionats amb la seguretat alimentària. A més, podran accedir a la interessant oferta formativa en matèria de tecnologia alimentària, normatives legals en la manipulació d’aliments, neteja i desinfecció, etc. que oferiran de forma conjunta l’Àrea de Formació i la UAB.
En aquesta jornada, el director de l’Observatori per a la Seguretat Alimentària, José Juan Rodríguez, va oferir una ponència sobre les tecnologies de control i conservació dels aliments frescos, posant l’accent en la importància de la higiene i desinfecció de les instal·lacions, com un dels grans condicionadors de la ‘vida’ del producte fresc.