Jornada "Mercabarna amb les col·lectivitats"

Mercabarna, a través del Clúster Alimentari Mercabarna-Barcelona, i la col·laboració de Restauración Colectiva, organitza la jornada gratuïta “Mercabarna amb les col·lectivitats. Serveis de qualitat per a una envelliment saludable”.

Jornada adreçada als professionals del sector de les col·lectivitats (operadors dels serveis) i a les empreses proveïdores del sector que tinguin seu a Mercabarna o siguin clients de Restauración Colectiva.

  • Dimecres 23 d’octubre, de 9:30 a 13:30 h
  • Sala d’actes de Mercabarna (1a planta del Centre Directiu de Mercabarna)

PROGRAMA

9.30h a 10.00h. Benvinguda i obertura de la jornada.

  • Pablo Vilanova. Director general de Mercabarna.
  • Vicente Botella. Vicepresident d'Upimir (Unió de Petites i Mitjanes Residències i Serveis a la Dependència).


10.00h a 11.00h. Taula rodona: Models de gestió de compres en residències geriàtriques.
 

  • Vicente Badía. Responsable de Restauració de Colisée España.
  • Vicente Botella. Vicepresidente d¡Upimir (Unió de Petites i Mitjanes Residències i Serveis a la Dependència).
  • Oriol Molins. Responsable d'Operacions d'ExcellentRC.
  • Xavier Maresma. Director comercial de Serunion Social.
  • Mario Cañizal. Director de Foodstory i col·laborador de RC. Moderador.


11.00h a 11.45h. Pausa cafè i temps per a networking.

11.45h a 12.45h. Taula rodona: Qualitat 360°... més enllà de l'equilibri nutricional.
 

  • Martina Miserachs. Directora de Be Healthia.
  • Anna Pons. Tècnica d'Acreditació i de Suport a la Inspecció de Serveis SocialsDepartament de Drets Socials. Generalitat de Catalunya.
  • Augusto Poveda. Director de Sanitat i Educació de Sodexo España.
  • Antoni Vidal. Director d'Operacions d'Acra (Associació Catalana de Recursos Assistencials).
  • Roser Martí Cid. Presidenta del Codinucat (Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya). Moderadora.


12.45h. Cloenda.