Programa de la jornada 6/07
Recupera les ponències de la Universitat d’Estiu
Dia 6 de juliol | Cap a un sistema alimentari més saludable, sostenible i just
BLOC 1: Contextualització
Joan Riera. Client Service Director Barcelona de Kantar World Panel.
BLOC 2: Iniciatives per a una producció més saludable, sostenible i justa
- 9.45 – 10.05h: Producció ecològica i de proximitat.
Joan Bosch. Gerent de Biobosch.
- 10.05 – 10.25h: Ramaderia extensiva.
Enric Camprubí. Director general de Pirinat.
- 10.25 – 10.45h: Producció circular: insectes per transformar residus orgànics.
Rosa Sàbat. Directora d’Innolarva.
- 10.45 – 11.05h: Producció tecnificada: hivernacles automatitzats.
Joan Pruñonosa i Francisco García-Moreno. Responsable a Xieline de producció i de la tecnologia del producte fresc.
Presentat per Anna Gras. Directora de l’EEABB-UPC.
11.05 – 11.35h: Cofee break.
BLOC 3: Iniciatives per a una distribució més saludable, sostenible i justa
- 12.00 – 12.20h: La venda majorista de producte ecològic.
Joan Badosa. Gerent de Badosa Fruits.
-
12.20 – 12.40h: La venda detallista de canal curt.
Josep Sucarrats. Director d’Arrels, el món que torna.
-
12.40 – 13.00h: La cooperativa com a model d’organització justa.
Salomó Torres. President de la cooperativa Hortec.
-
13.00 – 13.20: Cap a una logística més sostenible.
Blanca Martín. Cap de Qualitat de supermercats Condis.
Presentat per Pau López. Director d'Alimentació Sostenible de Mercabarna.
- 13:20 – 13:45h: Acte de cloenda, a càrrec de Carmel Mòdol, secretari d'Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i Jordi Valls, director general de Mercabarna.
Activitat de la tarda
- Dinar saludable amb Amèlia Sarroca. Cuinera, tècnica d'investigació al CREDA (Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari) i professora associada a l'EEABB.
Contacte
- Universitat d’Estiu de Mercabarna
- Telèfons: 93 556 34 56 / 93 556 30 00
- Correu electrònic: universitatestiu(ELIMINAR)@mercabarna.cat