Programa de la jornada 6/07

Recupera les ponències de la Universitat d’Estiu

Dia 6 de juliol | Cap a un sistema alimentari més saludable, sostenible i just

BLOC 1: Contextualització

Joan Riera. Client Service Director Barcelona de Kantar World Panel.


BLOC 2: Iniciatives per a una producció més saludable, sostenible i justa

  • 9.45 – 10.05h: Producció ecològica i de proximitat. 

Joan Bosch. Gerent de Biobosch.

  • 10.05 – 10.25h: Ramaderia extensiva.

Enric Camprubí. Director general de Pirinat.

  • 10.25 – 10.45h: Producció circular: insectes per transformar residus orgànics.

Rosa Sàbat. Directora d’Innolarva. 

  • 10.45 – 11.05h: Producció tecnificada: hivernacles automatitzats.

Joan Pruñonosa i Francisco García-Moreno. Responsable a Xieline de producció i de la tecnologia del producte fresc.

Presentat per Anna Gras. Directora de l’EEABB-UPC.


11.05 – 11.35h: Cofee break.


BLOC 3: Iniciatives per a una distribució més saludable, sostenible i justa

  • 12.00 – 12.20h: La venda majorista de producte ecològic.

Joan Badosa. Gerent de Badosa Fruits.

  • 12.20 – 12.40h: La venda detallista de canal curt.

Josep Sucarrats. Director d’Arrels, el món que torna.

  • 12.40 – 13.00h: La cooperativa com a model d’organització justa.

Salomó Torres. President de la cooperativa Hortec.

  • 13.00 – 13.20: Cap a una logística més sostenible.

Blanca Martín. Cap de Qualitat de supermercats Condis.

Presentat per Pau López. Director d'Alimentació Sostenible de Mercabarna.


  • 13:20 – 13:45h: Acte de cloenda, a càrrec de Carmel Mòdol, secretari d'Alimentació del Departament d'Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i Jordi Valls, director general de Mercabarna.

Activitat de la tarda

  • Dinar saludable amb Amèlia Sarroca. Cuinera, tècnica d'investigació al CREDA (Centre de Recerca en Economia i Desenvolupament Agroalimentari) i professora associada a l'EEABB. 

Contacte