Programa de la jornada 5/07

Recupera les ponències de la Universitat d’Estiu

Dia 5 de juliol | Què entenem per alimentació saludable?

BLOC 1: Contextualització

Ramon Estruch. Doctor de l’Hospital Clínic de Barcelona i president del comitè científic Paralelo 40-Observatorio de la Dieta Mediterránea.

Miguel Ángel Royo Bordonada. Director del Màster de Salut Pública del Instituto de Salud Carlos III. 


BLOC 2:  Estratègies per a una alimentació saludable

  • 10.15 – 10.35h: Estratègia de salut pública per a una alimentació saludable.

Maria Manera. Dietista i nutricionista a l’Agència de Salut Pública de Catalunya.

  • 10.35h – 10.55h: Estratègia d'educació per a una alimentació saludable. Menjadors més sans i sostenibles.

Lidón MartratCoordinadora de Projectes d'Alimentació Sostenible. Ajuntament de Barcelona.

  • 10.55 – 11.15h: Estratègia de compra pública alimentària sostenible i responsable.

Maria Tarafa. Tècnica de la Secció Polítiques Alimentàries i Urbanes de la Direcció de Serveis d'Economia Social i Solidària i Alimentació Sostenible de l'Ajuntament de Barcelona.

Presenta Carmen Vidal Carou, directora del Campus de l’Alimentació de Torribera-Universitat de Barcelona.


11.15 – 11.45h: Coffee break


BLOC 3: Contribució dels mercats per a una alimentació saludable

Òscar Martín Pérez. Coordinador de Projectes d’Anàlisi i Estratègia de l’Institut Municipal de Mercats. 

Georgina Cepas, cap de Medi Ambient de Mercabarna. 


BLOC 4: Menjar sa és només una qüestió d'educació? El repte de triar els aliments adequats.

  • 12.45 - 14h: Espai de debat.

Eulàlia Vidal. Farmacèutica, experta en nutrició i coordinadora del Consell Assessor de Salut d'Ametller Origen

Neus Elcacho. Dietista integrativa.

Moderat per Elena Roura. Directora científica de Fundació Alícia.


Activitat de la tarda


Contacte