Jornada 7/07: Innovació tecnològica per a una alimentació sostenible i saludable

El darrer dia de la Universitat d’Estiu de Mercabarna es van presentar experiències en què la innovació tecnològica està al servei d’un model alimentari més saludable i sostenible.  

BLOC 1: Contextualització

  •  9.00 – 9.45h: L’ecosistema food tech.

A càrrec de Clara Bartra, directora general de Forward Fooding.

  • 9.45 – 10.30h: La Mercabarna del futur.

A càrrec de Pablo Vilanova, director d'estratègia i innovació de Mercabarna.


BLOC 2 :  La tecnologia al servei de l’alimentació saludable

  • 11.00 – 11.15h: Gastronomia, creativitat i innovació tecnològica per menjar millor.

A càrrec de Toni Massanés, director General de Fundació Alícia.

  • 11.15 – 12.00h: Buying circular. Transició cap a un model de consum basat en les decisions de compra sostenibles i saludables.

A càrrec d’Amaya Prat, directora I+D+i i Sostenibilitat del Grup Ametller Origen.

Presentador: Toni Massanés, director General de Fundació Alícia.


BLOC 3: La tecnologia al servei de l’alimentació sostenible

  • 12.00 – 12.15h: Una alimentació sostenible per deu milions de persones.

A càrrec d’Anna Palli, Coordinació de desenvolupament estratègic a l’IRTA.

  • 12.15 – 13.00h: Zyrcular Foods. La proteïna alternativa.

A càrrec de Santi Aliaga, CEO de Zyrcular Foods.

Presentadora: Anna Pallí, coordinadora de desenvolupament estratègic de l'IRTA.


BLOC 4: La tecnologia al servei de la distribució sostenible

  • 13.00 – 13.30h: Logistic Marketplace de Mercabarna.  

A càrrec de Toni Nieto, coodinador d'estratègia i estudis de Mercabarna.

  • 13.30 - 14.00h: Pla digitalització IMMB. Marketplace Mercats Barcelona. 

A càrrec de Pilar Roca, directora del Departament d'Organització, Sistemes i Màrqueting de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona. 


  • 14.00h - 14.30h: Acte de cloenda

7 de juliol universitat estiu mercabarna 2021


Contacte