Jornada 7/07: Innovació tecnològica per a una alimentació sostenible i saludable
El darrer dia de la Universitat d’Estiu de Mercabarna es van presentar experiències en què la innovació tecnològica està al servei d’un model alimentari més saludable i sostenible.
BLOC 1: Contextualització
- 9.00 – 9.45h: L’ecosistema food tech.
A càrrec de Clara Bartra, directora general de Forward Fooding.
- 9.45 – 10.30h: La Mercabarna del futur.
A càrrec de Pablo Vilanova, director d'estratègia i innovació de Mercabarna.
BLOC 2 : La tecnologia al servei de l’alimentació saludable
- 11.00 – 11.15h: Gastronomia, creativitat i innovació tecnològica per menjar millor.
A càrrec de Toni Massanés, director General de Fundació Alícia.
- 11.15 – 12.00h: Buying circular. Transició cap a un model de consum basat en les decisions de compra sostenibles i saludables.
A càrrec d’Amaya Prat, directora I+D+i i Sostenibilitat del Grup Ametller Origen.
Presentador: Toni Massanés, director General de Fundació Alícia.
BLOC 3: La tecnologia al servei de l’alimentació sostenible
- 12.00 – 12.15h: Una alimentació sostenible per deu milions de persones.
A càrrec d’Anna Palli, Coordinació de desenvolupament estratègic a l’IRTA.
- 12.15 – 13.00h: Zyrcular Foods. La proteïna alternativa.
A càrrec de Santi Aliaga, CEO de Zyrcular Foods.
Presentadora: Anna Pallí, coordinadora de desenvolupament estratègic de l'IRTA.
BLOC 4: La tecnologia al servei de la distribució sostenible
- 13.00 – 13.30h: Logistic Marketplace de Mercabarna.
A càrrec de Toni Nieto, coodinador d'estratègia i estudis de Mercabarna.
- 13.30 - 14.00h: Pla digitalització IMMB. Marketplace Mercats Barcelona.
A càrrec de Pilar Roca, directora del Departament d'Organització, Sistemes i Màrqueting de l’Institut Municipal de Mercats de Barcelona.
- 14.00h - 14.30h: Acte de cloenda
Contacte
- Universitat d’Estiu de Mercabarna
- Telèfons: 93 556 34 56 / 93 556 30 00
- Correu electrònic: universitatestiu(ELIMINAR)@mercabarna.cat