La Universitat, en directe

Si no pots venir a la Universitat d’Estiu de Mercabarna, cada dia retransmetrem per streaming una de les intervencions de la jornada.

Com s'ha posat en risc l'alimentació adequada de la població des de l'esclat de la pandèmia (4 de juliol)

​Cindy Holleman. Economista senior a FAO - Seguretat alimentària i nutrició. 


Estratègies per a una alimentació saludable (5 de juliol)

Presenta: Carmen Vidal Carou, directora del Campus de l'Alimentació de Torribera-Universitat de Barcelona.

Participants:

  • Maria Manera. Dietista i nutricionista a l'Agència de Salut Pública de Catalunya.

  • Lidón Martrat. Coordinadora de Projectes d'Alimentació Sostenible de l’Ajuntament de Barcelona.

  • Maria Tarafa. Tècnica de la Secció Polítiques Alimentàries i Urbanes de la Direcció de Serveis d'Economia Social i Solidària i Alimentació Sostenible de l'Ajuntament de Barcelona.


Iniciatives per a una producció més saludable, sostenible i justa (6 de juliol)

Presenta: Anna Gras, directora de l'EEABB-UPC.

Participants:

  • Joan Bosch. Biobosch.

  • Enric Camprubí. Director general de Pirinat.

  • Rosa Sàbat. Directora d'Innolarva. 

  • Joan Pruñonosa i Francisco García-Moreno. Responsables de producció i de la tecnologia del producte fresc a Xieline.