Pòdcast "Converses de proximitat"
Mercabarna estrena el videopòdcast “Converses de proximitat” presentat pel cuiner Marc Ribas. Cada dues setmanes, el popular xef s'endinsarà en el món del producte de proximitat i parlarà amb professionals de la pagesia, el comerç majorista i detallista, la nutrició i la salut, l'enginyeria o el periodisme.
Amb aquest pòdcast es vol reconèixer el valor gastronòmic, nutricional, social i econòmic del producte de proximitat a través de converses properes que tenen lloc a Mercabarna, el cor dels aliments frescos de Catalunya.
Les opinions que apareixen als episodis són de caràcter personal. Mercabarna no es responsabilitza de les intervencions de les persones entrevistades.
Episodi 1: El producte de proximitat
Marc Ribas mantindrà una xerrada sobre el producte de proximitat amb la Carme Gasull, periodista gastronòmica; la Marta Figueredo, que està al capdavant de Can Puxic, productors de tomàquet de Premià de Dalt; i Jesús Pellicer, pagès d'El Papiol i president de l'Associació de la Pagesia de Mercabarna.
- Mira'l a Youtube i escolta'l a Spotify, Ivoox, Amazon Music i Apple Podcasts.
Episodi 2: Salut i producte de proximitat
En aquest capítol, en Marc Ribas ens anima a endinsar-nos en el fascinant món de l'alimentació saludable de la mà de la Gemma Salvador, de l'Agència de Salut Pública de Catalunya, i la Mireia Galtés, nutricionista i divulgadora a Lemon's Secrets.
- Mira’l a Youtube i escolta’l a Spotify, Ivoox, Amazon Music i Apple Podcasts.
Episodi 3: Innovació i sostenibilitat en el producte de proximitat
El cuiner Marc Ribas parla sobre noves tecnologies i innovació aplicada al món de la producció i el comerç amb Sílvia Burés, enginyera agrònoma, i Marc Camarasa, tercera generació de les fruiteries Camarasa Fruits.