Aquest concurs, que està adreçat a fotoperiodistes professionals i instagramers, pretén acostar als ciutadans la tasca diària que es duu a terme a la Unitat Alimentària, a través de les fotografies que millor captin la seva essència.
Mercabarna, a través de l'Associació Clúster Alimentari de Barcelona, i amb la col·laboració d'Anta, organitzen la 4a edició de la jornada 'Restaurant Concepts'.
En el marc de la Setmana Internacional dels Mercats, Mercabarna, Mercats Municipals i la Diputació de Barcelona, han participat en aquesta iniciativa amb diverses activitats. L’objectiu de la campanya és la promoció del consum de productes frescos i de l’alimentació saludable.
El 12 de maig, la consellerad'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, Meritxell Serret, va visitar els Mercats del Peix, de Fruites i Hortalisses i l'Escorxador.
Prop d'un centenar de professionals van assistir el 27 d'abril a la quarta jornada de l'Observatori de Tendències de Mercabarna, on es va presentar un estudi sobre la venda online de productes frescos.
Els mesos d'abril i maig, Mercabarna-flor i l’AEM han organitzat dos esdeveniments on s'han presentat treballs florals inspirats en la primavera, el Dia de la Mare, Sant Jordi i el món dels casaments i les núvies.